Vedete din Romania

#ionut dolanescu #copil #sarcina

Ionut Dolanescu nu poate afla sexul copilului

Ionut Dolanescu nu poate afla sexul celui de-al doilea copil al sau. Intorsi in tara dupa un sejur in SUA, celebrul interpret de muzica populara si-a insotit nevasta la ecograf, sperand ca poate afla daca va avea baiat sau fata, insa nu a fost sa fie.

Medicul Bodgan Marinescu, cel care se ocupa de Doinita Dolanescu pe perioada sarcinei, nu a putut satisface curiozitatea lui Ionut, sfatuindu-l sa mai astepte pana la urmatoarea consultatie.

Contactata de cei de la "ring", Doinita Dolanescu a explicat de ce nu au putut obtine de data aceasta un raspuns clar de la ecograf, elucidand astfel misterul.

"Ne dorim ca Vladut sa aiba acum o surioara, numai ca a fost imposibil sa aflam. Cordonul ombilical era chiar intre picioare, asa ca era imposibil sa vedem daca vom avea o fetita, asa cum ne dorim, sau inca un baietel. N-am programat urmatoarea consultatie, dar doctorul ne-a asigurat ca la viitoarea vizita vom afla", a spus aceasta pentru "ring".

Insarcinata in cinci luni, Doinita vrea sa-i daruiasca lui Ionut o fetita, stiind cat de mult isi doreste soacra sa, interpreta de muzica populara Maria Ciobanu , sa aiba o nepotica din partea lui Ionut, care sa-i poarte numele.

Pana vor afla insa sexul copilului, familia Dolanescu isi ocupa timpul cu mutatul. Avand in vedere ca a primit cadou de Sfantul Ion , un apartament din partea mamei sale, Ionut s-a apucat imediat de amenajat spatiul. Acesta se ocupa cu aducerea muncitorilor si supravegherea acestora, in timp ce Doinita are sarcina de a amenaja camera in care vor sta cei mici.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare