Vedete din Romania

#dragos dolanescu #ionut dolanescu #maria ciobanu

Ionut Dolanescu: "Nu vad nicio cale de impacare cu Dragos"

Conflictul dintre Fratii Dolanescu continua cu acuzatii si cu declaratii dure de ambele parti. "Nu vad nicio cale de impacare din moment ce au fost lansate aceste acuzatii grave", a marturisit Ionut Dolanescu.

Nici macar duhovnicul lui Ion Dolanescu nu a reusit sa-i impace pe cei doi frati. Dupa acuzatiile aduse lui Dragos de Ionut Dolanescu, acesta a vrut sa dovedeasca faptul ca nu a vandut ambele tablouri si icoanele de la tatal sau.

"Eu am privit socat, din vecini, cum el a luat tot ce era mai valoros din casa. Din ce a ramas am facut o imparteala si se poate vedea ca eu am primit cele doua picturi in urma intelegerii dintre noi, in prezenta unor martori. Si nu am dat ambele tablouri. Pe unul l-am vandut, dar pe al doilea, uite-l. Oricum nu pot iesi din tara cu ele, iar Ionut stie asta. Am mai luat sapte icoane din lemn care au doar valoare sentimentala, pentru ca sunt de la tata, si le-am dus in Costa Rica", a declarat Dragos Dolanescu pentru Libertatea.

Dupa ce Dragos a marturisit ca a primit amenintari cu moartea , Maria Ciobanu, mama lui Ionut, neaga totul. "Nu este adevarat ca Ionut l-ar fi amenintat pe Dragos cu moartea! Vrea sa-i puna cariera in lumina proasta fata de public si pe el, ca persoana", a explicat cantareata, citata de ring.

In scandal s-a implicat si mama lui Dragos, Margarita Valenciano , care va veni in Romania pentru a-si sustine fiul.

Apropiatii lui Ion Dolanescu sunt si ei contrariati de disputa dintre cei doi frati. Benone Sinulescu crede ca cei doi frati ar trebui sa imparta totul la jumatate fara alte conflicte. "Daca Ion Dolanescu ar fi fost in viata si ar fi vazut scandalul dintre baietii lui, ar fi murit imediat", a declarat Benone.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare