Vedete din Romania

#cununie civila #doina #insurat #ionut dolanescu

Ionut Dolanescu s-a insurat

Ionut Dolanescu s-a casatorit, sambata, cu Doina, la Primaria Sectorului 2.

Cununia civila s-a desfasurat in prezenta familiei si prietenilor cantaretului, iar din partea miresei nu a venit nimeni. Cantaretul a devenit tata in urma cu doua luni, ceea ce l-a determinat sa-si oficializeze relatia cu Doina, femeia care i-a adus pe lume un baietel, anunta Cancan.

Relatia lor a inceput pe vremea cand ambii erau casatoriti, el cu Mariana, care a ramas in urma divortului cu un apartament in Drumul Taberei, iar ea si-a lasat sotul la Chisinau.

Cununia civila a lui Ionut cu Doina a avut loc la ora 11.00, la Primaria Sectorului 2, iar invitati de onoare au fost parintii mirelui - Ion Dolanescu si Maria Ciobanu , care, de dragul baiatului lor, au trecut peste toate neintelegerile pe care le-au avut in decursul timpului.

Directorul Spitalului Babes, doctorul Petre Calistru, si sotia lui au fost martori, iar in viitorul apropiat le vor fi si nasi de cununie celor doi si de botez lui Vlad, fiul proaspetilor insuratei.

Imediat dupa incheierea ceremoniei, Ionut a desfacut o sticla de sampanie si i-a invitat pe toti cei prezenti la Casa Capsa , unde s-a organizat o petrecere destul de restransa.

Drumul de la primarie la restaurant a fost facut tot cu limuzina. La coborarea din masina, Ionut a fost la un pas sa cada. Acesta s-a impiedicat de un stalp de plastic culcat la pamant, dar a reusit sa se redreseze rapid inainte sa pice victima "capcanei" de la intrarea in local.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului