Vedete din Romania

#ionut dolanescu #tata #copil

Ionut Dolanescu va fi tata pentru a doua oara

Doina, sotia lui Ionut Dolanescu , este insarcinata din nou. Fiul cel mare al lui Ion Dolanescu a aflat vestea cea buna in timp ce pregatea botezul primului fiu, Vladut, in varsta de un an.

Gravida in luna a treia, sotia lui Ionut ii va darui al doilea copil in primavara anului viitor. Viitorii parinti sunt preocupati insa de botezul primului lor fiu, amanat din cauza mortii regretarului solist Ion Dolanescu .

Vladut va fi botezat pe 18 octombrie , cu numai trei zile inainte de a implini un an. Evenimentul va avea loc la Palatul Snagov, unde Ionut planuieste o petrecere mare, informeaza Libertatea.

Tatal micutului a ales ca data a botezului o zi neagra pentru fratele sau, Dragos. Micutul va fi crestinat pe 18 octombrie, zi in care, in urma cu cinci ani, s-a stins din viata sotia lui Dragos, dupa ce i-a daruit un fiu.

Cu toate ca Ionut ar fi spus apropiatilor sai ca va astepta sa treaca un an de la moartea tatalui sau inainte de a-l boteza pe Vladut, iata ca el a ales sa grabeasca ceremonia la care fratele sau Dragos nu va fi probabil invitat.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare