Vedete din Romania

#irina columbeanu #monica columbeanu #familie

Irina Columbeanu si-a gasit deja un fratior

Cu putin timp in urma, Monica Columbeanu declara ca este posibil sa fie insarcinata. De data aceasta, fiind convisa ca va fi baiat, vedeta a hotarat si ce nume sa-i spuna copilului inca nenascut. Acesta se va numi Adrian. Pana atunci insa, fara sa aiba certitudinea ca este insarcinata, Irina, fetita lui Moni si-a gasit deja un "fratior".

Pe acesta il cheama Matei si este coleg de gradinita cu aceasta. Copila isi considera colegul de clasa, fratiorul ei si si-a anuntat deja mama, pe Moni, ca trebuie sa fie atenta si cu acest "membru al familiei".

"Deja il considera pe Mateias, colegul ei de gradinita, fratiorul ei. Mi-a spus ca eu sunt mama ei si a lui si sa am grija si de el, sa-i cumpar ce ii cumpar si ei. Faza tare e ca pe maica-sa o cheama tot Monica", a explicat amuzata doamna Columbeanu pentru ziarul "ring".

De asemenea, tot de la doamna Columbeanu am putut afla ca Irina are si un admirator. Micuta a ravasit sufletul unui coleg de gradinita care a inceput sa-i trimita si scrisori de dragoste.

In ceea ce priveste planurile de Ziua Mamei , Monica a mai declarat ca aceasta zi speciala o va petrece alaturi de mama ei si de micuta Irina.

"Mamele intre ele se felicita. Va fi si Irina cu noi, si ea e `mama`... Se joaca de-a Angelina Jolie, care a infiat vreo opt bebelusi", a spus sotia lui Iri, referindu-se la planurile pentru 8 martie.

123 de milioane de lei vechi este suma pe care o va primi Monica ca imbraca rochia de mireasa

Pana atunci insa, mama are grija de bugetul familiei . Astfel, Monica se va duce maine la Oradea pentru a participa la o prezentare de moda . In cadrul acestei prezentari, cel mai mediatizat fotomodel din Romania va imbraca din nou rochia de mireasa pentru a defila pe podium. Pentru efortul depus, Monica se va intoarce acasa cu un surplus de 3000 de euro.

"Plec la Oradea, la Expomariage. Vineri (azi – n.r.) am avion, sambata defilez si duminica ma intorc, dar mai intai trec pe la Cluj, ca nu am zbor direct ", a declarat Monica Columbeanu pentru "ring".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare