Vedete din Romania

# irina loghin coronavirus #irina loghin

Irina Loghin, 81 de ani, primele dezvaluiri dupa ce a fost confirmata cu COVID-19

Cantareata Irina Loghin, 81 de ani, le-a transmis fanilor primul mesaj dupa ce a fost confirmata pozitiv cu noul coronavirus. Artista se afla internata la spital. La fel si sotul cantaretei, care ar prezenta simptome. De asemenea, fiul Irinei Loghin a fost confirmat pozitiv cu COVID-19.

Dragii mei, după cum probabil aţi aflat, am fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Vreau să vă asigur pe toţi că sunt bine, că nu am avut şi nu am absolut niciun simptom, iar radiografia pulmonară şi toate analizele de sânge au ieşit în regulă. Mi-am făcut testul din proprie iniţiativă, fiind a treia oară când îl fac, la distanţă de o lună. Din păcate, de data aceasta am avut ghinionul ca rezultatul să fie pozitiv. Dar Dumnezeu mă iubeşte şi m-a ferit de o formă mai agresivă a acestei boli“, a scris Irina Loghin pe pagina sa de Facebook.   

„Cu emoţii în suflet v-am simţit aproape în aceste zile. Am primit sute de telefoane, mii de mesaje pe pagina de Facebook. După cum spune una din melodiile mele, Câte flori mi-aţi dat voi mie/Nu pot creşte pe câmpie, tot aşa, nu vă pot mulţumi eu fiecăruia în parte pentru gândurile bune, pentru fiecare încurajare şi urare de sănătate, Dar câte zile oi avea/Vă dau flori cu gura mea!. Vă mulţumesc tuturor pentru că mă preţuiţi, pentru că mi-aţi dovedit încă o dată că îmi sunteţi alături atât la bine, dar mai ales la greu! În încheiere, atât vă pot spune: «Eu sunt tot Irina voastră/ Iar voi... tot ce am mai bun!»“, a transmis interpreta.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare