Vedete din Romania

#rubeola #proces #monica columbeanu #custodie #irinel columbeanu #irina columbeanu

Irinel a incercat sa rastoarne hotararea magistratilor. Irina, bolnava de rubeola?

Irinel Columbeanu a incercat joi sa rastoarne hotararea magistratilor care i-au incredintat-o pe Irina Monicai, dar a esuat. Irina s-a imbolnavit apoi de rubeola .

Omul de afaceri a mers la tribunal pentru a suspenda decizia de acordare a custodiei temporare a Irinei, dar avocatii Monicai au convins magistratii ca cererea e nefondata.

"Astazi (n.r. joi) a fost dejucat un alt plan al domnului Columbeanu care, pentru a impiedica punerea in executare a deciziei Tribunalului Bucuresti de incredintare a custodiei Irinei catre mama sa, a inventat inca un proces pentru suspendarea efectelor deciziei tribunalului favorabile mamei Monica Columbeanu.

La ora 14:30 s-a pronuntat solutia: respinge cererea de suspendare ca nefondata. Fara cale de atac ! Irina ramane incredintata mamei sale", se mai arata in comunicatul citat.", au declarat avocatii Monicai, citati de Click.ro.

Cu cateva ore inainte ca Monica Columbeanu sa soseasta la Izvorani ieri pentru a incerca din nou sa-si recupereze fiica, Irinel a chemat o ambulanta care a constat ca micuta este bolnava de rubeola.

Daca diagnosticul este confirmat, Irina ar putea ramane la Izvorani pana la vindecarea bolii infectioase.

"Nu stiu insa ce si cum sa fac pentru ca s-ar putea sa am si eu rubeola. Nici nu stiu daca am facut rubeola in copilarie, dar daca n-am facut, fac acum?”, a declarat Irinel, citat de ZiarulRing.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului