Vedete din Romania

#criza #avere #irinel columbeanu

Irinel a pierdut 100 milioane euro intr-un an!

Irinel Columbeanu este unul dintre oamenii de afaceri romani afectati cel mai puternic de criza economica. El a pierdut intr-un an 100 de milioane de euro si mai are in conturi doar 12 milioane de euro.

Omul de afaceri este, conform Topului Forbes 500 miliardari, unul dintre marii perdanti ai crizei. A ramas cu o zecime din averea pe care o detinea in urma cu un an datorita caderii pietei imobiliare.

Pentru ca a investit cel mai mult in terenuri , milionarul de la Izvorani a saracit, in conditiile in care tranzactiile imobiliare in zonele in care Irinel detine proprietati au inghetat , iar valoarea terenurilor se apropie de zero.

Nici afacerile din constructii ale lui Irinel nu au mers bine. In 2008, fabrica din Targu Carbunesti, judetul Gorj care produce columbeanitul, cimentul minune al lui Irinel, a derulat afaceri de numai 0,88 milioane de euro cu pierderi de 1,57 milioane de euro, informeaza Click!.

Proprietatea cea mai valoroasa a lui Columbeanu in acest moment este vila de la Izvorani, cu o valoare estimata de 20 milioane de euro, conform ring. Proprietatea de la marginea lacului Snagov, are doua etaje, 15 camere - toate cu semineu si baie proprie, piscina interioara si exterioara, solar, sala de sport , teren de tenis, parc de joaca, sauna si sala de masaj.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare