Vedete din Romania

#irinel columbeanu #monica columbeanu #irina columbeanu

Irinel Columbeanu: "Acum este in regula daca Irina va ramane cu Monica"

Dupa ce a obstructionat in repetate randuri incercarile legale ale Monicai de a-si vizita fiica, Irinel Columbeanu s-a hotarat ca Irina poate ramane in continuare cu mama ei.

Incercarile esuate ale lui Irinel de a o impiedica pe Monica Columbeanu sa intre in custodia fiicei sale au ajuns la final. Omul de afaceri spune ca acum nu mai are obiectii pentru incredintarea Irinei mamei ei.

"Acum este in regula daca Irina ramane cu Monica. O sa merg cat de des se poate sa o vad pe Irinuca. Nu am nimic impotriva sa vina Monica in vizita la mine, atat timp cat vine si cu Irina", a spus Irinel in emisiunea "Acces direct", la Antena 1.

Specialistii de la Protectia Copilului din Ilfov urmeaza sa trimita raportul final judecatoriei Buftea, pentru a fi analizat de magistrati . Potrivit Libertatea.ro, Monica Columbeanu nu va fi decazuta din drepturile parintesti, deoarece in ancheta nu au fost gasite dovezi care sa ateste ca Moni a batut-o sau a neglijat-o pe Irina, acuzatii lansate de Irinel Columbeanu.

Am urmarit, in primul rand, sa vedem modul in care relationeaza Irina cu mama ei, iar concluziile finale ale raportului vor fi prezentate in cursul saptamanii viitoare”, a declarat Adrian Dumitrescu, directorul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului ( DGASPC ) Ilfov, citat de Libertatea.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare