Vedete din Romania

#irinel columbeanu datorii #datorii irinel columbeanu #irinel columbeanu

Irinel Columbeanu, dator la intretinere! Risca sa ramana fara apa calda

Afaceristul Irinel Columbeanu, in varsta de 62 de ani, trece prin momente dificile. Ramas fara avere, si fara nicio sursa de venit in perioada pandemiei, a acumulat datorii la intretinere de 1.800 de lei.

Din toamna anului trecut, Irinel Columbeanu s-a mutat cu chirie intr-un cartier din apropierea Bucurestiului, laturi de Oana, iubita acestuia. Cei doi stau intr-un apartament de doar doua camere si detin un austoturism Opel, cumparat la mana a doua.

Daca Moni, fosta sotie, avea sofer la scara vilei de 400.000 de euro, Oana, iubita lui Iri, se plimba cu o masina veche si se inghesuie cu el in doua camere de bloc.

Daca in 2007  Irinel se afla in topul bogatasilor cu o avere de 70 de milioane de euro, acum, din cauza datoriilor la banci, acestuia i-au fost executate toate bunurile, inclusiv  vila de la Izorani, estimata la aproximativ 400.000 de euro.

Irina, fiica lui Irinel si a Monica, fost lui sotie, locuieste de doi ani in America, alaturi de mama ei si invata la Liceul Francez “Anna de Noaielles”, potrivit click.ro.

  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului