Vedete din Romania

#mr. pink #irinel columbeanu #monica gabor #declaratii #columbeanu #relatie

Irinel Columbeanu, declaratii socante despre Mr Pink si Monica Gabor

Irinel Columbeanu s-a intors recent din calatoria facuta la New York cu fiica sa, calatorie in care a avut ocazia sa-l cunoasca pe actualul iubit al Monicai. Omul de afaceri si fiica acestuia au petrecut mai mult de o luna in compania celor doi.

Intors in tara, Irinel Columbeanu a facut declaratii socante despre Mr Pink si despre Monica Gabor. Se pare ca Irinel si Monica au revenit la sentimente mai bune, dupa ce ani la rand s-au luptat pentru custodia Irinei.

"Monica locuieste intr-o casa intr-un cartier bine cotat, destul de aproape de mare. Monica are o viata normala langa un om normal. El nu are nici un presupus comportament necivilizat fata de Monica si mi-am dat seama ca este multumita de relatia pe care o are cu el. Locuiesc impreuna si au o relatie, Irina a stat cu ei. Este omul care se afla langa Monica de o buna perioada de timp. Irina s-a adaptat situatiei intr-un mod foarte realist, isi da seama de ce se intampla si cred ca, desi pentru un copil, asemenea intamplari nu constituie o placere, s-ar putea sa constituie un avantaj mai tarziu, ca are doua lumi in care sa isi faureasca viitorul", a declarat Irinel Columbeanu in cadrul unei emisiuni, potrivit ele.ro.

"Lumea am vazut ca ii spune Pink, nu Mr Pink. E un om de afaceri bun. E un om foarte OK si, una peste alta, pot sa spun ca am invatat multe din aceasta excursie, ca trecutul trebuie dat la o parte, resentimentele nu ajuta cu nimic. Trebuia sa stam doua saptamani, dar am stat cinci saptamani. Toti patru am hotarat si am simtit asta. Ii doresc mult succes lui Pink. Irina a fost si intr-o tabara, unde s-a distrat. Am fost mult pe plaja”, a adaugat el.

Sursa foto: a1.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare