Vedete din Romania

#bataie #monica columbeanu #irinel columbeanu #irina columbeanu

Irinel Columbeanu, despre Monica Columbeanu: O batea pe Irina

Razboiul Irinel Columbeanu-Monica Columbeanu continua. In cererea depusa la instanta, Irinel o acuza pe Monica ca si-ar fi batut fiica, potrivit realitatea.net.

Iri o citeaza pe soacra sa, careia Irina i-ar fi spus: "Eu vreau cu tine, nu vreau cu mami, pentru ca ma bate."

In aceeasi cerere, omul de afaceri sustinea ca sotia sa lipsea mult timp de-acasa, fiind preocupata sa participe la petreceri in cluburi, si uitat sa se mai intoarca la fetita ei.

In replica, Monica Columbeanu s-a declarat “dezgustata” de conduita lui Irinel, intentionand sa-l dea in judecata.

“In legatura cu ultimele acuzatii pe care domnul Columbeanu mi le-a adresat prin intermediul unei emisiuni de televiziune, ma declar dezgustata de conduita domniei sale. Fiind evident scopul pentru care a facut aceste declaratii, in vederea crearii unei presiuni mediatice puternice, de natura sa influenteze litigiile in care suntem implicati, imi declar, inca o data, vointa de a face tot ce e posibil si legal pentru ca fiica mea, Irina, sa aiba parte de o ingrijire si o crestere normala oferita de mine si de familia mea. Resping orice acuzatii cu privire la comportamentul meu sau al oricarei alte persoane din familia mea, in ceea ce o priveste pe fetita mea si voi face toate demersurile pentru ca orice acuzatii nefondate sa fie sanctionate ”, sustine Monica Columeabeanu, intr-un comunicat de presa remis realitatea.net.

“Multumesc ziaristilor care au relatat corect ultimele evenimente si rog sa fiu inteleasa in ceea ce priveste retinerea mea de a dezbate in public aspecte care tin de relatia mea cu un copil de patru ani si care, in timp, ar putea fi afectat prin aceasta expunere", se arata la finalul comunicatului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului