Vedete din Romania

Irinel Columbeanu in Ordinul Cavalerilor Templieri

Uns cu “ Ordinul Cavalerilor Templieri” intr-un ceremonial organizat in Catedrala romano-catolica de la Alba Iulia , Irinel Columbeanu s-a angajat sa-si puna averea la dispozitia celor saraci, relateaza Ziarul.

“Este o onoare pentru mine. Am studiat foarte bine acest fenomen si sunt fericit ca ma aflu aici”, a declarat Iri, vadit emotionat, la intrarea in lacasul sfant. El a participat apoi la ceremonia care s-a desfasurat in biserica unde se afla mormantul lui Iancu de Hunedoara.

Irinel Columbeanu a intrat, de sambata, in Ordinul Cavalerilor Templieri, el fiind uns in cadrul unui ceremonial organizat in Catedrala romano-catolica de la Alba Iulia.

“Am intrat in acest Ordin din convingere. Am indatorirea sa ajut. Am indatorirea sa ajut lumea, vaduvele, orfanii, saracii, oamenii cu probleme”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Ziarul. Alaturi de ceilalti 14 cavaleri care au intrat in acest Ordin, omul de afaceri a jurat sa duca o viata austera, si sa faca acte de caritate . Irinel va ajuta financiar oamenii cu probleme, acceptand sa-si puna averea la dispozitia nevoiasilor.

“Ca sa dai, trebuie mai intai sa ai”, a spus acesta. Sotul Monicai se afla la curent cu tot ce presupune aceasta numire: “Vom lupta impotriva oricui defaimeaza credinta. Nu are legatura cu religia, daca esti ortodox sau catolic , doar trebuie sa fii crestin”.

Irinel va fi prezent la toate actiunile “cavalerilor templieri”. Urmatoarea adunare va avea loc pe data de 31 mai, tot la Alba Iulia. “Voi fi prezent. Sunt onorat de aceasta propunere”. In Romania aceasta organizatie a aparut in 2003 si face parte din Ordinul Suprem Militar al templierilor din Ierusalim.

 

Foto:Click 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului