Vedete din Romania

#avere #irinel columbeanu #avere irinel columbeanu #pierdere avere

Irinel Columbeanu isi pierde averea?

Irinel Columbeanu este pe cale sa isi piarda averea din cauza unei datorii de 7 milioane de euro pe care o are la Marfin Bank.

Afaceristul a apelat la imprumutul bancar pentru a investi in fabrica de ciment din Targu Carbunesti, judetul Gorj. Pentru a obtine imprumutul de 7 milioane de euro, milionarul a girat cu bunurile detinute de el, mai precis cu noua afacere si cu trei etaje de birouri aflate intr-un bloc din Piata Victoriei.

Din luna februarie a acestui an, reprezentantii Marfin Bank au cerut executarea silita impotriva societatii detinute de Irinel Columbeanu. In urma cu o luna, organele judecatoresti au decis, prin hotarare definitiva, ca bunurile sa fie scoase la licitatie.

Astfel, saptamana viitoare va fi scoasa la vanzare fabrica de la Targu Carbunesti, iar pretul de incepere al licitatiei a fost stabilit la 1,7 milioane de euro. Intrucat suma nu va acoperi intreaga datorie, executorul va scoate la licitatie si spatiile de birouri din Piata Victorie.

Sursa foto:ziaruldeinvestigatii.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului