Vedete din Romania

# printesa brianna caradja # declaratii uimitoare #irinel columbeanu #columbeanu #poveste de dragoste

Irinel Columbeanu s-a iubit cu printesa Brianna Caradja! Declaratii soc: "Era un barbat viril, a fost ca-n filme"

In urma cu 25 de ani se infiripase o frumoasa poveste de dragoste intre Irinel Columbeanu si printesa Brianna Caradja!

Irinel Columbeanu era la un pas de a intra intr-o familie de vita nobila, iar printesa Brianna il descia la acea vreme pe Irinal ca fiind “un barbat viril si generos”.

Relatia de dragoste dintre cei doi a durat aproximativ 8 luni de zile, timp in care Irinel Columbeanu i-a daruit printesei Brianna Caradja un Mercedes si multe alte amintiri, dar printesa a refuzat masina preferand sa ramana doar cu amintirile frumoase si cu darurile trupesti.

Irinel era un adevarat gentleman. Imi facea mereu surprize placute. De ziua mea, spre exemplu, a venit pe neasteptate la mine acasa, in Paris, asa, fara sa-mi spuna nimic. Alta data, eram in avion, veneam spre Bucuresti. Un necunoscut s-a apropiat de mine si m-a intrebat daca eu sunt printesa Caradja.

I-am raspuns ca da si apoi mi-a dat un superb trandafir rosu, zicandu-mi: „Domnul Columbeanu va asteapta pe Aeroportul Otopeni”.

Regret sa constat ca astfel de barbati nu mai exista, mai ales in Romania. Povestea mea de dragoste cu Irinel a fost ca in filme.

Imi aduc aminte ca a vrut sa imi faca cadou un Mercedes 600 SEL. M-a sunat intr-o zi si mi-a zis sa ma uit pe geam. Am deschis fereastra – stateam in Rosetti pe atunci – si am vazut jos un „dric”. L-am intrebat ce e cu ala. Mi-a zis ca e un Mercedes si ca mi-l face cadou. Eu i-am spus ca nu am permis, si mi-a spus ca are sofer. Nu aveam nevoie… asa ca nu am acceptat

Columbeanu era un barbat viril. Cand era cu mine, Iri putea. El a fost prima mea iubire dupa divort. A fost o dragoste frumoasa, chiar l-am iubit, a declarat printesa Brianna, potrivit wowbiz.ro.

Povestea de dragoste dintre cei doi nu a durat mult timp. Dupa aceea, Irinel a cunoscut-o pe Monica Gabor pe care a luat-o de sotie, iar Brianna s-a maritat cu Perry Zizzi, un avocat englez. 

Cine este printesa Brianna Caradja

Brianna Caradja este fiica principesei Alexandra (Tanda Caradja) si nepoata lui Ceorges Caradja si a Smarandei Bibica Rosetti, descendenti directi ai lui Scarlat Caradja, principe onorific al Moldovei si Valachiei, intre 1774 si 1780, numit de sultanul Abdul Hamid I. Fratele lui Scarlat, Jean Caradja, a fost patriarh de Constantinopol intre 1761 si 1763.

FOTO: antenastars.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare