Vedete din Romania

#Monica Gabro #mr. pink #irina #irinel columbeanu #relatie #despartire

Irinel Columbeanu si Monica se vor impaca? Declaratiile care au uimit pe toata lumea

Monica Gabor si Mr. Pink s-au despartit dupa o relatie care a durat 10 ani. Acum, Monica a plecat din America si sta la sora ei, Ramona, in Dubai.

 

Multa lume s-a intrebat daca, dupa despartirea de Mr. Pink, exista sanse ca Monia si Irinel Columbeanu sa se impace. Mai ales ca cei doi au impreuna un copil – Irina.

Intrebat daca exista sanse de impacare, Irinel Columbeanu a dat un raspuns evaziv. Cu alte cuvinte nici nu a confirmat nici nu a infirmat acest lucru.

Mai mult, Irinel Columbeanu nu a dorit nici macar sa afirme sau sa infirme zvonulrile ca Monica si Mr. Pink nu mai formeaza un cuplu.

“Nu este vorba ca se intoarce la mine. Nu cred ca este posibil. Sincer sa fiu si daca as avea o confirmare despre despartirea lor, nu cred ca ar fi bine sa o spun. Vreau sa fac doar cateva atentii. In presa sunt numai interpretari, nu s-a vazut nimic clar.

Nu am de unde sa stiu ceea ce este in sufletul ei. Eu nu am luat legatura cu Monica.

Este ceva diplomat sa nu deschid acest subiect. Unele speculatii nu sunt adevarate nici pe departe. Si sa stiti ca cel mai mare lux este sa spui adevarul. Cand am spus ca e bine, credeti-ma ca e foarte bine.

Mie nu mi place sa ma bag in ciorba altuia. Prefer sa ma fac disparut atunci cand sunt cautat.”, a marturisit Irinel Columbeanu la Antena Stars.

Cat despre Mr. Pink Irinel Columbeanu a declarat ca: „Am fost tratat cu respect, nici mai mult nici mai putin. Totul a decurs foarte bine, mai bine decat ma asteptam. Ce am avut de transmis am spus. Monica este o femeie desteapta, dar si el. Consider ca din ce este acum intre ei, o sa se nasca un progres”.

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare