Vedete din Romania

#divort #monica #columbeanu #irinel

Irinel Columbeanu, tentat sa divorteze de Moni

Casnicia sotilor Monica si Irinel Columbeanu trece printr-un mare impas. Irinel ar fi decis sa se desparta de sotia lui, insa il tine in loc teama ca isi poate pierde copilul.

Potrivit ziarului Star, afaceristul i-a cerut sotiei sale, cu putin timp in urma, sa accepte divortul. Irinel este foarte suparat pe faptul ca Monica s-a mutat de la domiciliul conjugal si ca petrece mult prea mult timp cu sora ei si cu iubitul acesteia.

Scandalurile mediatice in care a fost implicata Monica in ultimul an au creat o adevarata prapastie intre aceasta si sotul ei.

Mai mult de atat, se pare ca afaceristul ar fi planuit in detaliu separarea definitiva de Monica, insa aceasta nu si-a dat acordul momentan. Potrivit revistei Star, diva l-ar fi amenintat pe Irinel ca ii va lua fetita, pe Irina, si ca nu ii va mai lasa sa o vada decat cand are ea chef.

Zvonurile potrivit carora ineditul cuplu este pe punctul de a se desparti au circulat prin presa autohtona inca de anul trecut, cand Monica a plecat de acasa si s-a mutat intr-un apartament din Piata Victoriei impreuna cu fata ei. Aceasta a pretextat atunci ca motivul indepartarii de vila din Izvorani este invatatul pentru licenta.

Apoi insa, diva a inceput sa iasa la fel de fel de evenimente mondene, fara sotul ei, iar scandalurile in care a fost implicata printre care si cel cu fostul sofer Ricky au erodat se pare si mai mult mariajul cu Iri.

Momentan, Monica sta cu fiica ei, Irina, in apartamentul din Bucuresti. Aceasta se duce la vila din Izvorani mai mult in vizita. Cea mai mare parte a timpului liber si-o petrece in compania surorii ei, Ramona, si a iubitului ei, Gabi Badalau .

Citeste si

Monica si Irinel Columbeanu se despart

Afla cat ar fi castigat Monica daca divorta acum un an!

Care ar putea fi motivele de divort ale lui Irinel?

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului