Vedete din Romania

#copil #monica columbeanu #irinel

Irinel mai vrea un copil de la Moni

 

Irinel Columbeanu rupe tacerea. Miliardarul a vorbit in premiera despre scandalul sexual in care a fost implicata sotia lui, Monica.

Intr-un interviu acordat ziarului Click!, faimosul miliardar a dat de inteles ca increderea lui in sotie nu a fost zdruncinata nici macar o clipa de ceea ce s-a vorbit prin presa. Ceea ce dovedeste ca dezvaluirile incendiare facute de presupusul amant , Richard, nu au avut niciun efect asupra familiei Columbeanu. 

Mai mult decat atat, Irinel a afirmat ca mai vrea un copil cu Moni

"Mie si Monicai ne merge foarte bine. Nu stiu ce a spus barbatul acela la televizor pentru ca nu am urmarit. Nu ma intereseaza subiectul si nu plec urechea la barfe ", a declarat Irinel Columbeanu pentru Click. 

Gurile rele sunt de parere insa ca divortul este iminent. Miliardarul, in schimb, isi face planuri serioase de viitor alaturi de sotia sa: "Imi doresc sa fac foarte multe lucruri in viata asta. Printre ele se afla si un baietel, cu Monica, si de ce nu, poate chiar mai multi copii", a spus acesta pentru aceeasi publicatie.

Insa, chiar daca afaceristul afirma ca scandalurile de infidelitate in care a fost implicata sotia sa de-a lungul vremii nu-l afecteaza catusi de putin, comportamentul lui il trateaza. In ultimul timp, Irinel Columbeanu nu a mai fost vazut la bratul sotiei sale la niciun eveniment monden .

Citeste si:
 
 
 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului