Vedete din Romania

#madalina manole #petru mircea #ion manole #carmen harra

Isi injecta Madalina Manole somnifere?

Medicii legisti care au efectuat autopsia Madalinei Manole au gasit in sange Fenobarbital, sedativ folosit pentru tratarea depresiei si a insomniei.

Examenul toxicologic arata ca Madalina avea in sange, in ziua mortii, sale, fenobarbital. Nu au fost gasite insa urme de alcool sau de droguri .

“Este un sedativ recomandat pentru stari de agitatie nervoasa si pentru insomnie, dar putin folosit, dupa ce s-a dovedit ca da usor dependenta. Se poate procura din farmacie doar pe baza de reteta, ce poate fi eliberata de un doctor psihiatru, neurolog sau chiar de medicul de familie”, a explicat prof. dr. Florin Tudose, seful clinicii de Psihiatrie a Spitalului Universitar din Capitala, pentru Libertatea.

Somniferul a fost injectat in mana dreapta. In afara de Fenobarbital, anchetatorii au descoperit o cantitate impresionanta de “carbofuran si metabolitul acestuia” (n.r. Fudaran).

 

Curtea plina cu pamant de cimitir


Tatal Madalinei, Ion Manole, a facut o noua dezvaluire legata de ginerele sau, Petru Mircea. Tatal artistei spune ca pamantul din curtea casei celor doi era adus din cimitir, iar sotul Madalinei voia sa-l dezinfecteze cu otravuri.

"Petru avea o obsesie ca nu se scurgea apa din curte. Nu inghitea pamantul apa. Ramanea baltoaca. Si el ii injura pe aia care i-au adus pamantul ca a bagat 18 bascule de pamant pe care l-a adus de la cimitir. Si atunci mi-a spus ca va face rost de o substanta chimica cu care sa omoare acele balarii din gazon. Dar el avea o obsesie: e pamant de la cimitir si ca vrea sa-l otraveasca, sa-l dezinfecteze!”, a spus Ion Manole in emisiunea "Acces Direct".

Carmen Harra atrage insa atentia asupra faptului ca pamantul din cimitir este considerat de unii ca factor ajutator in invocarea "spiritelor rele".

”Daca se demonstreaza ceea ce spune tatal Madalinei Manole, ca pamantul din gradina ei era adus dintr-un cimitir, este clar ca nu este in regula ceva. Eu nu simt ca acel pamant ar fi fost adus de Madalina. Credintele vechi sustin ca pamantul din cimitir ajuta la invocarea spiritelor rele...”, a declarat Carmen Harra pentru ring.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare