Vedete din Romania

Issa a nacut un baietel

Cantareata a adus pe lume, ieri dupa-amiaza, un baietel in greutate de 3,600 kilograme si 53 de centimetri lungime, informeaza Cancan. Blonda a nascut prin cezariana , la un spital particular din Capitala, iar, potrivit informatiilor noastre, copilul este foarte sanatos si a primit nota maxima din partea medicilor. Surse din anturajul vedetei au declarat ca sotul Issei, Dani, a reprezentat jumatatea cea mai emotionata a familiei, fiind in culmea fericirii cand si-a luat fiul in brate. Imediat dupa nastere, Dani a inceput sa-si sune parintii si prietenii pentru a le da vestea cea mare.

Decizie de ultim moment

Cantareata s-a hotarat, se pare, chiar in ultimele zile de sarcina sa nasca prin cezariana, motiv pentru care, cu o zi inainte, a stat toata ziua acasa si s-a odihnit. "A dormit toata ziua de marti, trezindu-se de abia spre seara, iar ieri-dimineata si-a facut bagajele si s-a dus la spital. Era destul de calma, nu i-a fost teama, chiar era nerabdatoare sa nasca, pentru ca ultimele saptamani de sarcina au fost destul de grele", a marturisit un apropiat al vedetei. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului