Vedete din Romania

#vedete #cupluri showbiz # iubire vedete #iubita bendeac

Iubire de fatada: 3 cupluri "false" din showbiz

Imaginea este punctul forte al unei vedete, iar la aceasta lucreaza intens majoritatea dintre ele. Scandalurile, aparitiile socante si, mai nou, cuplurile formate doar de dragul publicitatii par sa fie principalele strategii de promovare folosite de celebritatile autohtone. Iata cateva cupluri din showbizul romanesc despre care se speculeaza ca ar fi fost formate doar ca o strategie de marketing:


1. Roxana Vancea si Mihai Bendeac

Fosta asistenta TV Roxana Vancea si actorul de comedie Mihai Bendeac formeaza de cateva zile un cuplu. o relatie destul de atipica, spun unele voci, deoarece nimeni nu s-ar fi gandit ca intre aceste "personaje" ar putea exista o atractie fizica, tinand cont de stilul de viata libertin ce ii caracterizeaza.

Lumea mondena a ramas surprinsa de aceasta veste, iar multi dintre jurnalisti sunt de parere ca aceasta relatie nu prezinta prea multa incredere si ca, mai degraba, ar fi o strategie de marketing ce vine la doar cateva zile inainte de lansarea unui nou show al actorului, "iComedy".

Noua emisiune va debuta in curand, iar aceasta relatie pare menita sa atraga si sa creeze valva in jurul personajului principal, Mihai Bendeac. Se zvoneste, de asemenea, ca in noul show va aparea chiar si Roxana Vancea, care va interpreta, bineinteles, rolul iubitei lui Mihai Bendeac.


2. Anda Adam si Catalin Botezatu

Cantareata Anda Adam si creatorul de moda Catalin Botezatu au oferit si ei un moment uimitor pe scena Media Music Awards de la Sibiu, ce a avut loc joi seara. Dupa ce Anda Adam si-a terminat prestatia, pe scena a urcat si Catalin Botezatu, care a sarutat-o pasional pe artista. Acest gest nu face decat sa alimenteze din nou zvonurile aparute inca de acum cateva luni, potrivit carora cei doi ar forma un cuplu.

Inainte de aceasta premiere, Catalin Botezatu si Anda Adam au fost surprinsi plimbandu-se impreuna si tachinandu-se tandru prin orasul Sibiu.

Toate acestea vin insa in contextul in care, fostii lor iubiti, Victor Slav, respectiv Bianca Dragusanu se afla in centrul atentiei, deoarece urmeaza sa se casatoreasca la sfarsitul acestei luni.

Asa ca, pentru a atrage atentia si asupra lor, sau poate chiar din gelozie, Catalin Botezatu si Anda Adam tot incearca sa creeze mister.

3. Maria Dinulescu si Codin Maticiuc

Un alt cuplu care a socat, deoarece partenerii faceau parte din lumi total diferite a fost cel format dintre actrita Maria Dinulescu  si craiul de Dorobanti Codin Maticiuc. Dezvaluirea acestei relatii a uimit, in 2011, mai ales pentru ca se stia ca Maticiuc prefera alt tip de femei. 

Pe parcursul acestei relatii, Maria a incercat parca sa ii creioneze o imagine mult mai pozitiva lui Codin, spunand in repetate randuri ca "Popenet", asa cum este poreclit Maticiuc in cercul de prieteni, nu este chiar asa cum il vede lume.  

Faptul ca relatia lor s-a terminat rapid, dar si raceala pe care acestia o afisau intre ei in acea perioada n-au facut decat sa intareasca speculatiile ca aceasta relatie a fost doar o miscare de marketing. 



Sursa foto: agentiadepresamondena.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare