Vedete din Romania

#brigitte sfat #ilie nastase #sot #ovidiu torj

Iubita lui Ilie Nastase, hartuita de sot

Brigitte Sfat , iubita lui Ilie Nastase , este terorizata de sotul ei, Ovidiu Torj . Amenintarile acestuia, spune ea, ii pun in pericol relatia pe care o are cu fostul tenismen .

Femeia a marturisit ca abia asteapta sa inceapa procesul de divort si asta pentru ca s-a saturat sa se certe in fiecare zi cu sotul ei, de cele mai multe ori, din cauza fetitei, Sara, in varsta de trei ani.

Brigitte crede insa cu tarie ca motivul real al acestor certuri nesfarsite il reprezinta de fapt dorinta ascunsa a sotului de a o desparti de Ilie Nastase si nu copilul.

"M-am saturat de amenintarile lui ca imi distruge relatia. Daca nu ma mai are el nu vrea sa ma mai aiba nici un barbat. Nu stie sa piarda si vrea sa ma desparta de Ilie. Incearca sa ma distruga, mie imi e frica de el. Acum de-aia mi-a dat fetita, ca sa nu ma mai pot intalni cu Ilie, iar noi plecam des in strainatate ca sa scap de amenintari", a declarat Brigitte pentru Click!

Chiar s-asa, cu toate problemele pe care le are pe cap, vedeta Playboy nu vrea sub nicio forma sa lase aceste " reprosuri " sa-i umbreasca sentimentele pe care le are pentru Ilie.

Lucru care ii reuseste de altfel, tinand cont de faptul ca relatia dintre ea si fostul tenismen merge perfect. De altfel, potrivit spuselor ei, Ilie este foarte intelegator in ceea cea priveste tot acest scandal.

Ilie e barbatul pe care mi l-am dorit intotdeauna. Este matur si are rabdare cu mine, nu ma forteaza la nimic, nici sa ma mut in Bucuresti. Ilie are rabdare cu mine, ma sfatuieste si sper sa am o viata linistita", a precizat Brigitte pentru aceeasi sursa.

Primul termen al divortului dintre ea si Ovidiu este programat pentru 27 septembrie. Tinand cont de faptul ca cei doi isi disputa acum copilul, probabil procesul se va prelungi pentru cateva luni bune.

"Sara nu are cum sa ramana la el. Ovidiu nici macar nu are domiciliul aici, el locuieste la Viena. Cum ar fi sa-mi las eu fetita sa locuiasca cu el, in Austria? Astept Protectia Copilului sa faca ancheta sociala, ca eu imi permit financiar sa-mi cresc ambii copii", a incheiat Brigitte Sfat pentru Click!.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare