Vedete din Romania

#iubiti elena basescu #ionut gheorghe #elena basescu #hrebenciuc

Iubitii la indigo ai Elenei Basescu

Inalti la stat, tari la sfat, parca trasi la indigo nu doar fizic, ci si in modul in care isi trateaza iubita, nimeni alta decat fiica cea mica a presedintelui Basescu, Elena.

Hrebenciuc jr . si Ionut Gheorghe par a fi una si aceeasi persoana, reflectata in imaginatia Elenei Basescu, potrivit psihologului vedetelor, citat de Click.

"Dupa o relatie destul de lunga cu beizadeaua Hrebenciuc, Elena Basescu mai degraba a vanat decat sa se lase vanata de un partener care sa semene cat de cat cu fostul iubit, atat in gesturi, cat si in comportament. Acest aspect are legatura cu faptul ca mezina familiei prezidentiale a iubit mai mult decat sa fie iubita, astfel incat Hrebenciuc junior a devenit un factor dependent al imaginii pe care Elena Basescu si-a creat-o despre cum ar trebui sa fie un iubit", spune Ilie Marinescu.

Psihologul mai sustine ca fiind inca la varsta dragostei inocente, Elena nu se poate desprinde de amintirile fostei relatii, astfel incat factorul de indragostire are tendinta de a influenta noua sa relatie. Asadar, nu este deloc de mirare ca fiica presedintelui a mers pana la a identifica imaginea noii sale achizitii cu vechea imagine a fostului. "In loc sa-si aleaga un partener in functie de imaginea de sine , ea alege un partener care sa semene cu imaginea fostului iubit, mergand de la gesturile acestuia, pana la o identificare cu aspectul fizic, de constitutie corporala.

Din acest punct de vedere, relatia nu va rezista in timp. Daca alti factori decat cei enumerati succint aici, cum ar fi inteligenta, caracterul, modul de comportare, intr-un cuvant "frumusetea psihica" vor face diferentierea intre "fostul" si "actualul", atunci relatia s-ar putea sa dureze mai mult, insa cum Elena deja incepe sa faca o practica din schimbarea partenerilor, cu siguranta nici acesta nu va fi marea ei dragoste", mai spune Ilie Marinescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului