Vedete din Romania

#datorie #florin moldovan #delia

Iubitul Deliei, dator vandut

Iubitul Deliei Matache are mari datorii la banci. Gurile rele din lumea mondena bucuresteana spun ca, desi declara ca nu are probleme financiare, florin moldoveanu ar datora sase milioane de euro la mai multe banci.

Florin este cunoscut drept un afacerist care a investit inca de acum cativa ani in domeniul imobiliar, pentru care a apelat la un imprumut bancar de sase milioane de euro, dupa cum noteaza Click!. Se pare insa ca odata cu criza finaciara , zvonurile din lumea mondena s-au grabit sa il trimita pe Moldoveanu spre faliment, respectiv spre datorii catre prieteni.

Afaceristul neaga insa aceste zvonuri: "Datoriile mele sunt catre stat, nu catre oameni. Nu am luat nimic de la nimeni. Nu am nici un fel de probleme, avand in vedere ca magazinul cu imbracaminte din Mall Baneasa imi aduce un profit lunar de 10.000 de euro", a precizat acesta, pentru Click!.

Potrivit Click!, averea lui Florin Moldoveanu, cunoscut si pentru relatia pe care o are cu Delia Matache, dar si pentru prietenia cu Codin Maticiuc , ar fi de aproximativ 15 milioane de euro.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului