Vedete din Romania

#accident auto #iulia vantur #Salman Khan #proces Salman Khan #omor din culpa

Iubitul Iuliei Vantur, acuzat de omor

Realizatoarea TV Iulia Vantur trece trece in aceste zile prin mari emotii, deoarece noul sau iubit indian, actorul Salman Khan, trebuie sa primeasca o sentinta in cazul unei acuzatii de omor din culpa, in urma unui accident pe care l-a provocat acum 11 ani.

Desi celebrul actor trebuia sa primeasca sentinta ieri, judecatorii au decis amanarea procesului cu inca 14 zile. Salman Khan risca 10 ani de inchisoare, daca va fi condamnat pentru uciderea unei persoane, in urma unui accident pe care l-a provocat in anul 2002, cand s-a urcat baut la volan.

Actorul avea 60 de mg de alcool in sange si mergea cu o viteza cu mult peste cea legala. De-a lungul procesului, avocatii actorului au reusit sa modifice incadrarea de la omor din culpa cu cea de omor prin imprudenta.

Potrivit informatiilor aparute in presa indiana, avocatii actorului urmaresc tergiversarea judecarii si sa obtina prescrierea pedepsei. Momentan, Salman Khan nu are voie sa paraseasca teritoriul tarii sale.

Sursa foto: obiectivdesuceava.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare