Vedete din Romania

#datorie #andreea mantea #andrei tardea #monden

Iubitul lui Mantea, dator vandut

Andrei Tardea , iubitul Andreei Mantea, a uitat sa achite serviciile unei firme de constructii . Patroana respectivei firme se roaga de mai bine de doi de Tardea sa-i plateasca lucrarea facuta in apartamentul fostei sotii.

Parintii afaceristului si cei ai fostei sale neveste, Alexandra, se cearta de cateva zile bune si nu reusesc sa ajunga la o intelegere. Acestia vor sa clarifice cine a platit renovarea apartamentului in care cei doi au locuit pe perioada cat au fost casatoriti. Fratele lui Tardea a intervenit si el in tot acest scandal, sustinand sus si tare ca el i-a platit pe muncitori.

Conform informatiilor date de Magda Istvan, patroana firmei, costurile amenajarilor nu au fost nici pana acum acoperite, iar pagubele se ridica la un miliard de lei vechi.

"Ce conflict exista acum intre domnul Tardea si fosta lui sotie nu este treaba mea. Nu vreau decat sa-mi recuperez banii pe care am fost nevoita sa-i dau din buzunar. A fost o lucrare mare, a vrut cele mai bune materiale, iar eu am platit pentru ele peste 700 de milioane de lei vechi, i-am facut izolare ignifuga, am spart pereti si am reconstituit altii, am schimbat toate instalatiile, a fost enorm de munca. La acestea se adauga alte cheltuieli, cum ar fi manopera ", a explicat nacajita doamna Istvan pentru ziarul Cancan.

Femeia a mai povestit ca lucrarea a fost facuta in luna august 2007 si ca Andrei Tardea a fost cel care a semnat contractul. Ca atare, el trebuie sa o plateasca. Insa, afaceristul o duce cu vorba pe patroana de doi ani de zile.

"La inceput m-a dus cu vorba. Imi tot spunea ca vinde un teren si-mi da banii. Apoi si-a schimbat numarul, iar ultima oara cand ne-am vazut, destul de recent, mi-a zis ca nu avem ce discuta, ca el nu are nicio datorie la mine", a mai precizat Magda Istvan pentru aceeasi publicatie.

In aceste conditii, femeia este hotarata ca, imediat dupa Sarbatori, sa-l dea in judecata pe Andrei Tardea pentru a-si recupera banii.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului