Vedete din Romania

#mr. pink #interviu #monica gabor

Iubitul Monicai Gabor a rupt tacerea. Mr. Pink a acordat primul sau interviu

Iubitul fotomodelului roman Monica Gabor a rupt in sfarsit tacerea. Mr. Pink a hotarat sa vorbeasca in premiera despre viata sa presei.

Daca pana acum se ajunsese chiar la concluzia ca Mr.Pink nici macar nu exista, de curand acesta a pus capat tuturor acestor zvonuri.

Astfel ca numele real al lui Mr. Pink este Poe Qui Ying Wangsuo si are 33 de ani. Acesta a dezvaluit ca a investit in afacerea cu energizante de care se ocupa Monica Gabor nu mai putin de 100 de milioane de dolari.

Mr. Pink a dezvaluit insa ca succesul in afaceri l-a cunoscut insa in domeniul imobiliar. Iubitul Monicai Gabor a marturisit ca a intrat in lumea afacerilor inca de la varsta de 12 ani, cand a inceput sa vanda bomboane. Averea misteriosului Mr. Pink se ridica la trei miliarde de dolari.

"Familia mea mi-a indus mentalitatea ca indiferent de ce vrei sa faci in viata, poti sa obtii. Daca iti cumperi bomboane de sase centi, probabil le poti vinde cu sapte centi. Asa am debutat in afaceri. Nu am obtinut o multime de bani, dar am invatat elementele de baza", a declarat Mr. Pink, pentru revista "Arabian Business", o publicatie in care apar doar milionarii lumii.




Sursa foto: enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare