Vedete din Romania

#iulia albu #viata personala #iubit

Iulia Albu a spus tot despre noul iubit. L-a cunoscut la un blind date, insa dupa prima intalnire nu a mai vrut sa auda de el. Ce nu i-a placut deloc la acesta

Iulia Albu a fost foarte discreta cu viata sa personala dupa despartirea de Mihai Albu. Desi are o relatie de aproape ani cu Mike, criticul de moda l-a tinut departe pe acesta de presa si si-a trait in liniste povestea de iubire. Acum, Iulia Albu a anuntat ca se casatoreste si chiar a povestit cu lux de amanunte cum a inceput relatia cu barbatul care i-a cucerit inima si care, in curand, o va duce din nou in fata altarului.

 

„Suntem de foarte mult timp impreuna si, cu siguranta, este omul langa care ma vad pentru restul vietii mele. Am langa mine un om care ma sustine 100% si care stie sa-mi spuna si cand gresesc si pe care-l ascult. Si care stie sa ma si laude atunci cand este cazul. Cel mai important este sa ai langa tine o persoana care sa-ti poata spune ca gresesti intr-un fel in care sa nu te simti ranita sau sa simti ca nu esti ceea ce trebuie”, a declarat Iulia Albu.

”A fost cel mai de succes blind date din istorie. Nu stiam absolut nimic unul despre celalalt. El nu mai venise de foarte mult timp in Romania, nu stia cine sunt. Nu stia de gaina … Iar eu nu stiam nimic despre el. O prietena comuna ne-a facut lipeala. Mi-a sus ca iesim la masa si la masa a aparut Mike. (…) Dupa prima intalnire eu am spus ca nu vreau sa-l mai vad niciodata pe acest om. A fost asa un sentiment puternic de revolta. Era foarte arogant. Dupa o luna m-a sunat si mi-a spus sa ne intalnim si de atunci nu ne-am mai despartit”, a povestit Iulia la Maruta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului