Vedete din Romania

#scandal Madalina Ghenea #scandal Iulia Albu #Madalina Ghenea Cannes #vedete intern #iulia albu #madalina ghenea

Iulia Albu, despre Madalina Ghenea: “Cum cineva cu o educatie atat de modesta...”

Schimbul de replici acide dintre Iulia Albu si Madalina Ghenea, prezentat de Acasa.ro zilele trecute, continua. De data aceasta, fashion editorul a redactat o scrisoare deschisa, publicata pe site-ul ei, in care ii demonteaza Madalinei intreg discursul.

“Este evident, draga Madalina, ca tu VREI sa «dai o replica». Si nu una oarecare, ci una extrem de lunga si incoerenta cu vagi accente de furie...”, scrie Iulia Albu.


Referitor la comentariile fotomodelului, care catalogheaza interventia Iuliei Albu ca fiind o dovada de “rautate, prostie, frustrare sau toate la un loc” , aceasta din urma raspunde: 
“O sa iti explic eu foarte clar. ESTE VORBA DESPRE TOATE LA UN LOC. Rautate - pentru ca asa defineste romanul balcanic, despre care chiar tu faci vorbire, ORICE analiza argumentata, fie ca vorbim despre mancare, moda, fotbal sau politica. Prostie - pentru ca este cateodata greu sa lupti cu acest flagel avand in vedere rata crescanda a analfabetismului in orice domeniu. Frustrare - pentru ca DA! Sunt frustrata si de multe ori nu inteleg de ce este mai bine sa iti arati fundul si nu talentul (asta in toate domeniile, desi, sa recunoastem, tu, Madalina, ai un fund frumos si numai bun de aratat)”, a spus Iulia Albu.


Mai mult, fosta sotia a lui Mihai Albu se arata mirata ca cineva care totusi are o educatie modesta este atat de revoltata de existenta unor emisiuni de tip tabloid.


“«E si cazul unei emisiuni a unui post turcesc de televiziune, emisiune ce se potriveste din plin cu cultura balcanica ce ne domina puternic» - Draga Madalina, cred ca te referi de fapt la faptul ca este o emisiune de tip tabloid. Te informez pe aceasta cale ca aici, in Romania, tabloidul este printre cele mai exploatate formate. Probabil tu, Madalina Ghenea, citesti Descartes si urmaresti TVR CULTURAL, Insa te asigur ca o mare parte a romanilor, dupa o zi obositoare de munca, prefera o barfa proasta si un zambet sincer. In cugetarea mea ma intreb… oare cum cineva cu o educatie atat de modesta, limitata la absolvirea unui liceu, spun gurile rele si invidioase, poate fi atat de revoltat in legatura cu acest subiect?

«La respectiva emisiune exista o doamna «expert in moda», cu studii romanesti de specialitate» - Da, draga Madalina Ghenea, aceasta doamna cu studiile ei romanesti de specialitate, pe care tu le minimalizezi si ridiculizezi, studii facute la aceleasi institutii care au dat nume ca Constantin Brancusi, Cornelui Baba si…(te plictisesc? iertare!) aceasta doamna care «te lasa rece», ACEASTA doamna este mandra ca este romanca. Eu nu am avut nevoie, Madalina draga, de vreun scandal cu iz de amantlac ca sa devin ceea ce sunt, asa cum au facut si fac multe dive mioritice. Si as putea chiar empatiza cu tine care stii cat este de greu sa iti construiesti singura un nume trecand prin atat de multe valuri si voaluri, nu-i asa?”, mai scrie Iulia Albu.

In ceea ce priveste “sanatatea mentala” a fashion editor-ului, pusa la indoiala de Madalina Ghenea, (sigur, facandu-ne astfel sa ne punem intrebarea legitima referitoare la sanatatea ei mentala),  Iulia considera ca reprezinta o baza solida pentru un proces.

“Cat de «legitim» si mai ales LEGAL consideri ca este acest «dubiu» al tau exprimat PUBLIC in ceea ce priveste sanatatea mea «mentala»? O da, chiar imi doresc sa INCERCI sa ma dai in judecata, as face bani frumosi, parol. Desi cred totusi ca voiai sa spui MINTALA, nu? Grele limbile astea, pisi…”.

La finalul comentariului, Iulia Albu o intreaba pe Madalina Ghenea: “In final, TU cat anume valorezi pentru aceasta tara?”
«...in ciuda faptului ca din patriotism am ales in mod special o tinuta reprezentativa romaneasca» - Madalina draga, daca este ASA o corvoada pentru tine sa fii mandra de CINE esti, nu insista NIMENI sa promovezi FIX nimic. Mai ales atata timp cat este clar exact cat valoreaza cultura acestei tari pentru tine”.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului