Vedete din Romania

#sotie Dacian Ciolos #Valerie Ciolos-Villemin #vedete intern #iulia albu #dacian ciolos #showbiz

Iulia Albu, laude si critici pentru sotia premierului

Iulia Albu si-a schimbat atitudinea fata de Valérie Ciolos-Villemin! Daca la prima aparitie oficiala, fashion designerul a comparat-o pe sotia premierului cu o angajata de la metrou, de data aceasta a complimentat-o!

A doua intalnire a lui Valérie Ciolos-Villemin cu membri Casei Regale din Romania, care a a avut loc in weeekend, la Palatul Peles, cu ocazia unui eveniment dedicat sarbatoririi Proclamarii Regatului Romaniei, a fost motiv de lauda pentru sotia premierului!

"Valérie Ciolos pare sa sufere un reviriment stilistic, nu spectaculos, insa cu siguranta de bun augur. Incaltamintea este aleasa corect, iar micuta rochie neagra pe care o poarta este temperata corect de pastelul salului. Cu siguranta ca Valérie poate mult mai mult de atat si in mod cert ar trebui sa studieze cu mai multa atentie proportionarea volumetrica a tinutelor pe care le alege, insa rezultatul nu este de aceasta data unul dezastruos", este de parere Iulia Albu.


Totodata, semnatara rubricii „Wow sau Bau” din cadrul emisiunii „WowBiz”, de la Kanal D, are si cateva sfaturi pentru sotia primului ministru.

„Ponturi pentru o tinuta de WOW: parul trebuie coafat la coafor, nu acasa, lungimea fustei trebuie regandita, la fel si accesorizarea cu alegerea unui element-cheie ce va da acel plus de glam de care Valérie are nevoie. Brosele sunt o idee buna pentru ea, insa niciodata ceva banal”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare