Vedete din Romania

#operatie Iulia Albu # bodysculpting #vedete intern #iulia albu #showbiz

Iulia Albu, operata de Expertul Acasa.ro. Si-a subtiat gleznele!

Nonconformista Iulia Albu si-a facut prima operatie estetica! Asa cum era de asteptat, interventia este una cu totul "neobisnuita": bodysculpting. Mai exact, fashion editorul si-a subtiat gleznele!

Operatia a scapat-o pe vedeta si de complexul fizic, dar si de o problema medicala, Iulia Albu acuzand de mai multa vreme probleme locomotorii.

Operatia a avut loc in urma cu doua saptamani si a fost efectuata de expertul Acasa.ro, dr Florin Juravle. Acum, Iulia Albu se afla in plin proces de refacere.

“Iulia este nevoita sa stea timp de doua luni intr-un costum medical special, fabricat dintr-un material elastic, ce ii tine strans gleznele. Acesta se aplica pe corp de la bust pana la degetele picioarelor si o ajuta sa se vindece mai rapid. Pentru ca este o tipa cocheta, ea si-a cumparat trei astfel de costume, doua de culoarea pielii si unul negru, pe care le schimba in functie de vestimentatie. In plus, mai poarta si bandajele, dar si o pereche de sosete, special decupate, care ii sustine si mai tare gleznele”, au dezvaluit prietenele Iuliei Albu pentru wowbiz.ro.

Iulia Albu are insa si o serie de restrictii pentru urmatoarele saptamani. “Albu nu poate sa stea in picioare mai mult de zece minute, nu mai poarta incaltaminte cu toc inalt decat la evenimente speciale sau emisiuni, si, uneori, i se umfla gleznele. Ii este greu, dar important este ca, peste doua luni, toate problemele pe care le-a avut cu picioarele se vor rezolva”!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare