Vedete din Romania

#Iulia Albu Mihaela Radulescu #Iulia Albu Andreea Marin #vedete intern #iulia albu #showbiz

Iulia Albu: “Raduleasca, umilita public de Andreea Marin”

Iulia Albu ar putea deveni dusmanul comun al divelor rivale Andreea Marin si Mihaela Radulescu, dupa ce fashion editorul a analizat rochiile extravagante si transparente pe care le-au imbracat la prima editie a show-ului “Uite cine danseaza” de la Pro TV. Concluziile Iuliei Albu nu o avantajeaza nici pe una, nici pe cealalta, insa Mihaela pare sa fi pierdut prima lupta cu Andreea!


“Andreea Marin nu are inca un trup de aratat, dar cu siguranta, prezentul promite mult. Cu siguranta, mult mai mult oricum decat kitsch-ul evident al Mihaelei, care poate oricand rivaliza cu aparitiile Narcisei Guta!!!
In concluzie, cine stie ce surprize ne va rezerva acest meci in viitor, in mod evident, prima runda s-a incheiat in favoarea Zanei, ceea ce poate parea incredibil. Nu as fi crezut, dar Raduleasca a fost umilita public de Andreea Marin in aceasta confruntare vestimentara”, a declarat Iulia Albu, conform wowbiz.ro.

Si pe contul personal de Facebook, Iulia Albu a postat un mesaj in care afirma ca Mihaela Radulescu, pe care o numeste „diva navetista de la Monaco”, a fost „ciuruita” de Andreea Marin


 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului