Vedete din Romania

#Madalina Ghenea Cannes #vedete intern #iulia albu #madalina ghenea #showbiz

Iulia Albu si-a gasit nasul! Madalina Ghenea joaca dur!

 

Iulia Albu a calcat-o pe bataturi pe Madalina Ghenea. Dupa ce fashion editorul i-a criticat actritei in plina ascensiune tinutele in cadrul unei emisuni de la Kanal D, aceasta a simtit nevoia sa o puna la punct.

”Nu imi explic foarte bine daca e vorba de rautate, prostie, frustrare, invidie sau toate la un loc, dar cu certitudine uneori se cade grav in penibil.... La respectiva emisiune exista o doamna ‘expert in moda’, cu studii romanesti de specialitate, ce se asaza binemeritat pe acelasi scaun ocupat de multe alte persoane cu un ridicat nivel cultural manelistic. Pe langa faptul ca o vedem deseori cu diverse tinute traznite asortate cu machiaje ce ne amintesc de indienii Vestului Salbatic si insotite permanent de diverse oratanii de prin propria curte (sigur, facandu-ne astfel sa ne punem intrebarea legitima referitoare la sanatatea ei mentala), “doamna" respectiva ajunge sa critice tinute laudate abundent de publicatii celebre(e adevarat, nu romanesti!! ) ca Harpers Bazaar sau New York Times. Mai mult decat atat, pe aceasta ‘’doamna’’ o domina evident sentimentele amintite mai sus, jignindu-ma incredibil intr-un mod la care imi e imposibil sa ma cobor si sa raspund. Cel putin, asta fara ajutorul avocatilor la care voi apela cu siguranta din nou”, a scris Madalina pe Facebook.

“Dar in afara de rautatea evidenta care iese parca prin toti porii, sta ridicolul situatiei si subiectului adus astfel in fata romanilor. Asadar, la Festivalul de Film de la Cannes, la premiera unui film in competitie regizat de un proaspat castigator al unui Oscar, avand printre altii in componenta si trei actori detinatori impreuna a alte 5 premii Oscar, film de un ridicat nivel cultural si artistic, laudat de toti criticii, in tinute alese cu grija impreuna cu stilistul meu, fashion-editor al revistei Elle, tinute laudate de mari publicatii internationale, apare ‘’doamna’’ amintita mai sus, cu ‘inalte' studii romanesti de specialitate, … Mai mult decat am facut-o acum, penibilul acestui fapt imi e imposibil de comentat.
Iar in final, in ciuda faptului ca din patriotism am ales in mod special o tinuta reprezentativa romaneasca, tinuta expusa cu succes la Festivalul de Film de la Cannes, ma felicit din nou ca nu stau prea mult in zona”, a adaugat fotomodelul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare