Vedete din Romania

#copil #india #salman kahn #iulia vantur

Iulia Vantur a recunoscut ca isi doreste un copil cu Salman Khan: "Dupa 30 de ani, am simtit aceasta presiune"

Iulia Vantur traieste perioada de carantina, cauzata de pandemia de coronavirus, departe tara, tocmai in India. Ea se afla alaturi de iubitul sau, celebrul actor Salman Khan, cu care traieste o frumoasa poveste de dragoste de mai multi ani.

Fosta prezentatoate a spus ca este izolata intr-o casa cu prieteni si o parte din familie, dar si cu oameni pe care abia i-a cunoscut.

Iulia Vantur a vorbit si despre iubitul sau si despre starea de spirit pe care o are acesta  in perioada de izolare

"El este  mereu activ, creativ, isi gaseste de lucru in orice situatie. Tocmai ce a compus cateva cantece. Dar a trebuit sa opreasca filmarile pentru urmatorul lui film," a dezvaluit Iulia, intr-un interviu pentrui revista VIVA!.

"Un copil este o binecuvantare de la Dumnezeu"

Foarte secretoasa, in general, cu viata sa personala, Iulia Vantur a dezvaluit ca isi doreste un copil, insa casatoria nu reprezinta o prioritate pentru ea. Desi, a fost de foarte multe ori intrebata cand are de gand sa se marite.

"Dupa 30 de ani, am simtit aceasta presiune. Inclusiv din partea parintilor. Si raspunsul meu a fost: "Ma vreti doar casatorita sau fericita? A fost ultima data cand am primit intrebarea cand ma casatoresc. Nu e o prioritate pentru mine, insa consider ca un copil este o binecuvantare de la Dumnezeu. Daca si cand va fi sa se intample, ma voi bucura de acest dar!," a spus Iulia Vantur.

In iulie va implini 40 de ani

In luna iulie, Iulia Vantur va implini 40 de ani, dar nu se fereste deloc sa vorbeasca despre asta si a spus cum o gaseste acesta varsta.

"Ma gandesc ca la o noua etapa. De la 20 la 30 de ani am experimentat. De la 30 la 40 am invatat, am evoluat, m-am transformat. Ma gandesc ca pana la 40 am acumultat, ca am discernamant sa-mi fac o selectie a lucrurilor cu adevarat importante pentru mine si sa ma bucur de ele. De la 40 de ani investesc eficient fiecare minut din viata mea. Viata costa timp!," a adaugat fosta prezentatoare.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului