Vedete din Romania

#relatie Iulia Vantur #Salman Khan #iulia vantur

Iulia Vantur a rupt tacerea! Primele declaratii despre relatia cu Salman Khan

Zvonurile ca Iulia Vantur are o relatie cu actorul indian Salman Khan circula de cativa ani. In tot acest timp actrita a evitat orice declaratii, insa in acelasi timp nu a negat acest lucru, lasand loc de interpretari.

Intoarsa in tara pentru a prezenta festivalul Cerbul de Aur, Iulia Vantur a vorbit despre cariera ei artistica pe care si-a cladit-o in India, ajutata de Salman Khan, barbatul despre care blonda nu se simte inca prea confortabil sa vorbeasca.

"India evident ca vine cu o fascinatie, cred ca pentru multa lume, nu doar pentru mine. in schimb, nu mi-am imaginat ca voi ajunge sa traiesc acolo, sincer. A fost si pentru mine (un soc, n.r.), ca nu m-am asteptat ca viata sa se aseze asa. Cand eram mica ma uitam la Sandokan si la Raj Kapoor. Aceste doua pesonaje le cunosc din copilarie. Salman Khan nu este idolul meu. Nici macar nu ne-am intalnit in India. Ne-am intalnit pe teren neutru. A fost chiar o intamplare. Evident, ca suntem ok. Initial, lumea m-a cunoscut prin prisma lui. Eu sunt o femeie care face lucruri singura. Am demonstrat asta si in Romania. Cand am cantat pentru prima data in India, live, a fost acolo (n.r. Salman Khan) si m-a sustinut", a spus Iulia Vantur lasand in continuare loc speculatiilor, potrivit click.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare