Vedete din Romania

Iulia Vantur si Marius Moga, aproape de casatorie


Iulia Vantur si Marius Moga au ajuns in stadiul in care "nu mai pot respira" unul fara altul. Vedeta tv marturiseste ca relatia lor e pe zi ce trece mai puternica, relateaza Ziarul. Relatia Iuliei Vantur cu Marius Moga se apropie de oficializare in fata ofiterului starii civile. Relatia mea cu Marius e pe zi ce trece mai frumoasa, mai puternica, pentru ca ne-am descoperit, ne-am apropiat mai mult, am constientizat mai mult cat de importanti suntem unul pentru celalalt, a spus prezentatoarea TV.

Este frumos in doi

In ciuda faptului ca multi au fost cei care preconizau ca va fi vorba doar de o iubire pasagera, cele doua vedete au ignorat gurile rele, iar acum se declara mai fericiti ca niciodata. Descoperim in fiecare zi lucruri noi impreuna si facem aproape totul impreuna. Acum suntem NOI si e frumos in doi. Comunicam, si cred ca asta e cel mai important lucru. Reusim sa gasim intotdeauna acel numitor comun, a declarat Iulia.

Primul dans

Chiar daca ii place foarte mult sa se miste in ritmul muzicii, partenera lui Stefan Banica Jr. de la Dansez pentru tine, show-ul ce va reincepe pe 14 martie la Pro TV, nu a apucat sa danseze cu Marius Moga decat dupa ce cuplul era deja sudat. Momentul a avut loc la mijlocul anului trecut, la a parintilor lui Moga pe care au sarbatorit-o la Alba Iulia, cand cele doua vedete erau impreuna de aproximativ sase luni. Ai mei au vrut sa marcheze cei 25 de ani de casnicie si au chemat la ei cativa prieteni foarte apropiati. Printre invitati, m-am numarat si eu cu Iulia, a declarat Marius Moga. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare