Vedete din Romania

#iulia vantur #relatie #. marius moga

Iulia Vantur si Marius Moga, pasiune pe plaja

Iulia Vantur si Marius Moga au fugit intr-o escapada la mare chiar in timpul saptamanii. Pentru ca Iulia este sarbatorita acestor zile, Marius si-a dus iubita la Mamaia, acolo unde toti cei din jur au putut vedea ca cele doi sunt mai indragostiti ca niciodata.

Vedeta ProTV implineste astazi 29 de ani, astfel ca a plecat impreuna cu iubitul ei intr-un scurt sejur la mare pentru a sarbatori. Oamenii prezenti pe plaja hotelului Vega din Mamaia au putut constata ca despartirea le-a priit celor doi, caci in timpul in care au stat impreuna pe plaja s-au sarutat pasional, fara sa le pese de privirile celor din jur.

Potrivit Click!, Iulia a cochetat cu soarele si a stat la plaja ca sa se bronzeze, in timp ce Marius nu se simtea prea in largul lui. Vecinii de plaja a celor doi au povestit ca Iulia si-a dorit cu tot dinadinsul sa se bronzeze uniform, astfel ca si-a dat jos breteaua de dupa gat si s-a straduit sa si-o lege la spate. Dupa mai multe incercari esuate, prezentatoarea de la Dansez pentru tine si-a rugat iubitul sa ii incheie sutienul.

Cei doi s-au distrat si plimbandu-se cu ski-jet-ul, ocazie cu care formele Iuliei au atras privirile admirative ale barbatilore de pe plaja. Iar pe tot parcursul sederii lor pe plaja, Iulia si Marius s-au sarutat pasional si des.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare