Vedete din Romania

#iuliana marciuc #adrian enache #cumparaturi

Iuliana Marciuc cumpara mobila pentru noua casa

In weekend-ul acesta, Iuliana Marciuc a fost la cumparaturi in cautare de mobila pentru noua ei casa. Extrem de fericita ca se muta alaturi de iubitul ei, Adrian Enache, intr-un apratament rezidential , vedeta TVR1 s-a plimbat toata ziua prin magazine si a luat un birou.

Prinsa de febra cumparaturilor si de ofertele din magazine, artista a completat si un talon de concurs, in care premiul cel mare era o canapea in valoare de 2000 de lei.

Iuliana si Adrian, mai indragostiti ca niciodata, deabia asteapta sa se mute in noua locuinta din complexul rezidential. Fericiti, cei doi au hotarat sa mobileze impreuna apartamentul.

In weekend, Iuliana a inceput demersurile in acest sens, achizitionand pentru inceput un birou. Barbatul care a insotit-o la cumparaturi n-a fost insa Enache. Contactata de cei de la "ring", artista nu a vrut sa dezvaluie numele acestuia.

In alta ordine de idei, in cartea sa, "Iuliana Marciuc in Miezul Zilei", prezentatoarea precizeaza ca obisnuieste adesea sa faca cadouri: "Cred ca o zi pe care as considera-o pierduta e una in care n-as oferi nimic celorlalti, o zi fara iubire sau semne de generozitate sufleteasca indreptate catre un coleg, un prieten, o femeie, un barbat, un copil. Pentru mine, prietenia e foarte importanta. In ritmul aproape dement al acestor zile, e aproape o minune sa-ti gasesti timp pentru prietenie, sa-l rasplatesti pe celalalt cu generozitate sufleteasca".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare