Vedete din Romania

#mihalis #relatie #iuliana marciuc

Iuliana Marciuc n-a vrut sa faca copii cu grecul

Iuliana Marciuc si grecul Mihalis s-au despartit pentru ca acesta din urma o presa pe vedeta TV sa se marite cu el. Dupa trei luni de iubire, in care lucrurile pareau ca merg foarte bine intre cei doi, Iuliana s-a despartit de grec iar acesta a plecat in tara lui natala.

Mihalis era foarte indragostit de Iuliana si vroia sa isi petreaca restul vietii alaturi de ea. De aceea cererea in casatorie a venit repede si, mai ales, s-a repetat. “Grecul a cerut-o in casatorie de mai multe ori. Ii spunea ca este femeia perfecta pentru el, ca isi doreste sa intemeieze o familie si ca vrea neaparat sa aiba copii impreuna. Iuliana i-a zis sa nu vrea sa se grabeasca, sa mai astepte, sa se cunoasca mai bine, dar nu a fost chip sa se inteleaga", a povestit pentru Click! Roxana Iliescu , cea mai buna prietena a Iulianei.

De aceea, dupa mai multe insistente si presiuni, Iuliana a decis sa puna stop relatiei cu Mihalis. Imediat dupa aceea ea a preferat sa apara singura pe la diverse evenimente mondene si chiar de ziua ei, atunci cand a declarat ca are nevoie sa fie singura.

Cu toate acestea, barfele din lumea mondena spun ca de fapt Iuliana il astepta pe Adrian Enache, care a divortat de fosta sotie saptamana trecuta. Insa evolutia relatiei dintre cei doi fosti iubiti pare sa contrazica aceste presupuneri: dupa petrecerea fiului lor, vedeta TVR si cantaretul s-au despartit, mergand fiecare la casa lui.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare