Vedete din Romania

#relatie #adrian enache #amanta #iuliana marciuc

Iuliana Marciuc: Nu m-am simtit niciodata ca o amanta

Prezentatoarea TV Iuliana Marciu a discutat deschis despre povestea de iubire dintre ea si Adrian Enache,care dureaza de 15 ani.

Iuliana Marciuc spune ca nu s-a simtit nicioadata ca o amanta , desi de multe ori si-a pus intrebari legate de moralitatea legaturii cu Enache.

"Au fost cateva dati in care am vrut sa renunt. Dar nu pentru ca obosisem, ci dintr-o revolta la adresa lipsei mele de moralitate. Am fost educata intr-un anumit fel, dar ma complaceam intr-o situatie care nu-mi placea deloc. Iar asta in ciuda faptului ca nu m-am simtit niciodata ca o amanta.”, a declarat Iuliana Marciuc pentru adevarul.ro.

“Adrian s-a comportat intotdeauna exemplar, nu a tipat niciodata la mine, nu mi-a vorbit urat, are o generozitate cum rar intalnesti si o sensibilitate aparte. Nu el mi-a generat nemultumirile, ci situatia lui. Telul meu nu a fost sa-l fac sa divorteze, nu m-am rugat pentru asta. Telul meu a fost sa-mi gasesc jumatatea, care putea sa nu fie Adrian”, a adaugat Iuliana.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare