Vedete din Romania

#iuliana marciuc #relatie #adrian enache

Iuliana Marciuc ocoleste subiectul vietii personale

Iuliana Marciuc se arata deschisa discutiilor despre viata ei personala, dar nu ofera nici o informatie concreta. Ea a renuntat la concediul planuit impreuna cu grecul Mihalis, dar nu vrea sa dea detalii despre relatia pe care o are cu el.

Marciuc a tinut sa explice ca faptul ca si-a petrecut ziua de nastere doar cu fiul ei si familia nu ar trebui sa duca la speculatii pe seama relatiei dintre ea si grec.

"In primul rand, relatia cu Mihalis nu e un subiect neplacut. Nu inteleg curiozitatea oamenilor. Asta e plata faptului ca sunt o persoana cunoscuta. Nu am comentat despre viata mea particulara deoarece nu inteleg pe cine ar putea sa intereseze. Fac declaratii uneori, pentru ca incerc sa inteleg curiozitatea publicului. Ca in viata oricarei femei, si eu am avut momente foarte frumoase si momente foarte grele. Cat despre ziua mea, e foarte simplu. Am spus ca de ziua mea sa fiu singura impreuna cu baiatul meu si cu familia mea. Si asa s-a si intamplat", a declarat Iuliana pentru Libertatea.

Surse apropriate Iulianei si lui Adrian Enache au declarat pentru ring ca adevaratul motiv al distantei dintre prezentatoarea TVR si grec este reluarea relatiei dintre ea si cantaret. Despartirea discreta a celor doi, dupa o relatie de 14 ani, a avut loc in aceeasi perioada in care Adrian Enache a anuntat ca divorteaza de sotia sa, Corina.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare