Vedete din Romania

#iuliana tudor #emisiune #o data-n viata

Iuliana Tudor nu va mai prezenta emisiunea "O data-n viata"

Iuliana Tudor a decis sa nu mai prezinte emisiunea “ O data-n viata ” de la TVR, anunta click.ro. Motivul: vedeta TV se afla in ultimelele doua luni de sarcina si sustine ca cele doua ore de emisie in directe sunt extrem de stresante.

“Sunt o norocoasa: bebelusul meu a simtit cat de mult imi place televiziunea si cat de atasata sunt de ‘O data-n viata’, asa ca mi-a dat voie sa fiu, pentru cateva editii ale acestui sezon, in direct, in fata telespectatorilor. Acum insa, fiind pe ultima suta de metri inaintea nasterii si consultandu-ma cu medicul meu, am hotarat ca este mai bine sa limitez stresul si emotiile din platou.  Sarcina este intr-un stadiu avansat, iar cele doua ore de transmisiune directa sunt foarte solicitante.”, a declarat Iuliana Tudor.

Totusi, vedeta spune ca nu va renunta de tot la aceasta emisiune: “Voi ramane insa alaturi de echipa mea in calitate de redactor coordonator si ma voi implica activ in realizarea emisiunii, chiar daca nu voi mai aparea, in acest sezon, si ca prezentator al programului. Am transferat biroul acasa, unde incerc sa ma si relaxez, intre doua telefoane in care trebuie sa stabilesc invitatii sau sa definitivez desfasuratorul...De maine (n.r –vineri, 5 noiembrie), absenta imi va fi ‘acoperita’ de actorii Maria Buza si Marius Rizea, personajele Floarea si Gheorghe, atat de indragite telespectatorilor”.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare