Vedete din Romania

#prieteni #stare de sanatate #televiziuni #jean paler #reanimare

Jean Paler: "Au vrut sa ma filmeze cand zac in pat"

Actorul Jean Paler trece prin momente cumplite, din cauza starii sale de sanatate precare. De asemenea, actorul sustine ca prietenii l-au uitat, iar televiziunile incearca sa profite de starea sa de sanatate si ii propun tot felul de oferte.

"M-a sunat cineva de la un post de televiziune in momentul cand eram la Reanimare. In starea in care eram, nu aveam cum sa-i raspund. Mi-a lasat un mesaj si am sunat-o dupa vreo luna. Ea ma intreaba in felul urmator: Acum cum sunteti? Un pic mai bine... A, daca sunteti bine, nu pot sa va urez decat sanatate. Pe noi ne interesa atunci cand va era rau, sa venim, sa filmam, sa va dam la stiri. Acum nu ne mai intereseaza.

Ii bat obrazul, sa-i fie rusine si ii doresc sa nu treaca niciodata prin momentele prin care am trecut eu. Au fost si alte televiziuni care m-au bombardat cu telefoanele. Au vrut sa ma filmeze cand zac in pat", a povestit Jean Paler, pentru ziarul "Ring".

Jean Paler a povestit ca nici macar vechii prieteni nu se mai intereseaza de el.

"Absolut niciun actor cu care joc de peste 30 de ani pe scena nu m-a sunat sa ma intrebe de sanatate. M-au sunat prietenii mei, Mihai Constantinescu, Adrian Daminescu. Dupa 4 luni, saptamana trecuta am primit un telefon de la Romica Tociu. Am ramas blocat", a mai marturisit actorul.

Sursa foto: renasterea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare