Vedete din Romania

#jennifer aniston #justin thereoux #logodna jennifer aniston

Jennifer Aniston si Justin Thereoux s-au logodit

Actrita Jennifer Aniston si iubitul sau, Justin Thereoux s-au logodit in weekend-ul ce tocmai atrecut. ANuntul a fost facut public de agentul de presa al lui Aniston.

"Justin Thereoux a avut parte de o aniversare uimitoare, a primit un cadou minunat de la iubita sa, care a acceptat cerera lui in casatorie", a declarat purtatorul de cuvant al vedetei pentru publicatia Peple.

Justin Thereoux si Jennifer Aniston s-au intalnit pe platourile de filmare ale peliculei "Wanderlus", iar relatia lor a debutat in mai 2011.

Jennifer Aniston (43 ani) a mai fost casatorita cu celebrul actor Brad Pitt, pana in 2005. Cei doi au divortat dupa ce Brad Pitt a fost infidel si a inceput o relatie cu Angelina Jolie.

Fosta sotie a lui Brad Pitt a devenit cunoscuta prin intermediul rolului Rachel Green, din serialul de comedie "Friends"( difuzat timp de zece sezoane de postul NBC). Pentru acest rol, vedeta a primit numeroase premii importante, inclusiv un Emmy si un Glob de Aur.

Sursa foto: thesuperficial.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului