Vedete din Romania

Jessica Alba a devenit mamica

Desi se asteptau ca la sfarsitul acestei luni sa nasca, Jessica Alba si sotul ei Cash Warren au fost luati prin surprindere de fericitul eveniment. Alba a nascut fetita, sambata, la centrul Medical Cedars- Sinai din Los Angeles, potrivit revistei americane "US Weekly".

Actrita a fost dusa de urgenta la spitalul Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles, dupa ce i s-a rupt apa. Nu a fost o nastere lipsita de emotii, dat fiind faptul ca evenimentul a venit complet pe neasteptate, povesteste Click.

Asta dupa ce Jessica fusese externata din clinica unde facea un tratament de relaxare pregatitor nasterii. Conform apropiatilor, in momentul nasterii Cash Warren a izbucnit in lacrimi de emotie .

Cei doi i-au pus numele Honor Marie Warren. "Jessica este relaxata dupa nastere", a declarat pentru revista "People" o sursa apropiata cuplului. Vedeta si-a propus sa fie un parinte exigent , relateaza Compact.

Casatorie in secret 

Actrita, in varsta de 27 de ani, s-a casatorit cu Warren, in varsta de 31 de ani, luna trecuta, in Beverly Hills, in cadrul unei ceremonii discrete. Cei doi au o relatie de patru ani


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare