Vedete din Romania

#sarcina Jojo # nunta jojo #vedete intern #showbiz #jojo #paul ipate

Jojo, despre nunta cu Paul Ipate

 

Peste doua luni, Jojo si iubitul sau, actorul Paul Ipate, vor deveni parinti! Jojo a le-a marturisit fanilor care sunt transformarile prin care a trecut in aceasta perioada, dar si care sunt planurile pe care le are in viitor, inclusiv despre nunta cu Paul Ipate. 

Jojo, pe nume sau real Catalina Grama, a recunoscut ca, in cele 7 luni de sarcina, a luat 4 kilograme in greutate, dar si ca a trecut prin momente foarte dificile, dupa cum a marturisit intr-un interviu la Pro TV.

„Ma simt foarte bine si a trecut foarte repede, pentru ca a fost vara in mare parte. insa, ma bucur ca am trecut in luna a sasea de sarcina pentru ca am avut cinci luni de zile foarte dificile. Mi-a fost foarte rau, incontinuu. Cu prima mea sarcina nu am avut astfel de greturi. si toata lumea spune ca atunci cand e fetita e altfel, dar… in fine. Oricum, pot sa spun ca a doua sarcina am resimtit-o destul de mult. A doua sarcina a fost foarte diferita. Nu ma asteptam. Cand am fost gravida cu Achim am fost extrem de activa, am putut sa fac sport, faceam yoga prenatal, ma miscam, alergam in primul trimestru. Am avut greturi, dar nu la fel de puternice”, a declarat vedeta.

„Pana acum am luat in greutate patru kilograme si jumatate. Nu stiu daca e mult sau putin. Doctorul meu e foarte multumit”, a spus Jojo.

Jojo a vorbit si despre partenerul sau, Paul Ipate.

“Paul a reactionat foarte bine. A fost foarte fericit. Ne doream lucrul acesta. si cam atat, pentru ca ne place foarte tare sa nu vorbim despre noi, sa pastram lucrurile noastre doar pentru noi. Pentru ca am trait amandoi o viata foarte expusa si vrem sa fie ceva magic… Nu am ales un nume pentru fetita. Avem o lista intreaga si am facut si un focus grup, am descoperit prenume frumoase pe care nu le aveam pe lista… Nu urmeaza o nunta, nu, nu”, a incheiat Jojo.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare