Vedete din Romania

#Jojo copii #Jojo probleme nastere #vedete intern #showbiz #jojo

Jojo, probleme dupa nastere!

La o luna de la nasterea micutei Zora, Jojo recunoaste ca are parte de o experienta neplacuta! Actrita le-a cerut parerea tinerelor mamici, pe blogul personal.

“Uitasem demult de contractiile de dupa nastere si de senzatia ciudata a uterului, pe care l-am simtit ca o minge tare in abdomenul meu. stiti despre ce vorbesc, nu? Ma linisteste gandul ca este un fenomen perfect normal si ca in scurt timp uterul se va retrage complet, fara sa-mi mai faca “probleme”! Putina rabdare, Catalina!,  imi tot repet, privindu-ma in oglinda, in fiecare dimineata. Acesta este momentul in care imi spun ca va trebui ca in scurt timp sa imi reiau rutina si sa revin la exercitiile fizice, pentru ca abdomenul sa isi recapete forma. Dar nu ma grabesc! Zora si Achim merita tot timpul meu.

Revenind la uter si la problema care imi da mie cele mai multe batai de cap.  Am citit ca intr-o saptamana uterul cantareste jumatate din greutatea pe care o avea la nastere, iar dupa aproximativ o perioada de doua saptamani ar trebui sa cantareasca aproximativ 300 grame si sa se retraga aproape in intregime. Dupa patru saptamani, acesta ar trebui sa revina la forma si greutatea sa initiala, de dinainte de nastere, insa eu simt in continuare o senzatie ciudata in legatura cu acesta. Hmm, o fi normal? M-as bucura sa aud si povestile voastre in legatura cu aceasta problema!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare