Vedete din Romania

# custodie irina columbeanu #proces #monica gabor #irinel columbeanu #irina columbeanu

Judecatorii au decis: Irina ramane la Irinel Columbeanu

Ieri, Tribunalul Bucuresti a respins definitiv recursul Monicai Gabor cu privire la incredintarea Irinei tatalui ei, omul de afaceri Irinel Columbeanu .

Magistratii au decis ca micuta Irina Columbeanu sa ramana in custodia tatalui ei, irinel columbeanu. Decizia a fost luata in perioada in care Monica Gabor era plecata in Statele Unite si ramane valabila.

Desi instanta a mentionat ca ambii parinti intrunesc conditiile de trai potrivite pentru cresterea unui copil, conditiile oferite de Irinel Columbeanu s-au dovedit superioare celor oferite de Monica. Magistratii au mai mentionat ca mijloacele de trai de care dispune Irinel Columbeanu se ridica la nivelul celor cu care Irina a fost obisnuita inca de la nastere.

Instanta a mai hotarat ca Irinel Columbeanu sa-i asigure micutei posibilitati de dezvoltare fizica, intelectuala si morala.

"Instanta a dat dovada de multa intelepciune, in ciuda incercarilor grosolane ale avocatului Monicai Gabor de a manipula justitia, prin diverse tertipuri penibile" a declarat Irinel Columbeanu dupa pronuntarea sentintei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului