Vedete din Romania

#despartire #relatie #selena gomez #justin bieber #reactii

Justin Bieber isi agaseaza fosta iubita, Selena Gomez

Justin Bieber si Selena Gomez s-au despartit in urma cu o saptamana, dar cantaretul pare sa nu se resemneze cu aceasta decizie. Artistul isi agaseaza fosta iubita si o suna continuu, chiar si de o suta de ori pe zi.

"Justin este devastat si a devenit de-a dreptul demn de mila in momentul de fata. O suna pe Selena chiar si de o suta de ori pe zi si o roaga sa il primeasca inapoi in viata ei", a declarat un apropiat al starului pop.

Desi ar fi trebuit sa isi petreaca Revelionul impreuna in Mexic, Justin Bieber (18 ani) si Selena Gomez (20 ani) s-au certat chiar in ajun. Selena si-a parasit iubitul in aceeasi zi si a zburat inapoi in Los Angeles, iar cei doi nu s-au mai vazut din data de 30 decembrie 2012.

Pe 1 ianuarie 2013, Selena Gomez a postat pe contul sa de Twitter un mesaj care nu lasa loc de interpretari: "Noi orizonturi. Un inceput proaspat. Va iubesc pe toti".

Cele doua vedete au mai intampinat probleme de acest fel si in trecut, in luna noiembrie. Justin Bieber a fost acuzat la acel moment ca i-a fost infidel iubitei si si-a petrecut o noapte fierbinte alaturi de controversata Rihanna.

Sursa foto: 1037litefm.cbslocal.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului