Vedete din Romania

#justin bieber #selena gomez #vila justin bieber

Justin Bieber si-a cumparat vila de 10,8 milioane de dolari

Dupa ce si-a sarbatorit recent majoratul, cantaretul Justin Bieber si-a facut un cadou ceva mai special. El si-a cumparat o vila ultraluxoasa la Hollywood Hills, deoarece isi doreste sa se mute cat mai curand cu iubita sa, Selena Gomez .

Bieber a platit 10,8 milioane de dolari pentru proprietatea achizitionata. Aceasta se intinde pe o suprafata de 9.400 de matri patrati si este pozitionata in asa fel incat sa aiba vederea spre lacul Hollywood.

Constructia este realizata aproape in totalitate din otel si sticla, fiind dotata cu cinci dormitoare, living cu geam rabatabil spre exterior, o bucatarie ultramoderna, sala de sport , salon de masaj si piscina.

Justin mai are putin de asteptat pana sa isi vada visul implinit, acela de a sta alaturi de iubita sa in superba locuinta.

Casa trebuie sa fie eliberata de celebrul actor Ashton Kutcher , care locuieste acolo din decembrie 2011 , dupa ce s-a despartit de Demi Moore . Kutcher a platit pentru conditiile de lux oferite o chirie de 50.000 de dolari pe luna.

Sursa foto: en.wikipedia.org
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului